stcrt-2009-6888-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Weststad III, 1e herziening’ (Adviescentrum Rabobank Amerstreek)

Het college van Oosterhout maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van donderdag 28 mei 2009 gedurende 6 weken bij de publieksbalie in het stadhuis te Oosterhout, gedurende openingstijden, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Weststad III, 1e herziening’ (Adviescentrum Rabobank Amerstreek), bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding. Daarnaast ook het ontwerpbesluit. Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.oosterhout.nl.

Het terrein, waarop het bestemmingsplan ‘Weststad III, 1e herziening’ (Adviescentrum Rabobank Amerstreek) betrekking heeft, is het terrein ter hoogte van de rotonde, op de hoek van de Technologieweg/Distributieweg.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging tot en met 9 juli 2009 kan een ieder zijn of haar zienswijzen schriftelijk of mondeling bij de raad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer 0162-489434.

Oosterhout, 27 mei 2009

Naar boven