stcrt-2009-6870-001.png Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening bestemmingsplan Komplannen ten behoeve van de aanleg van een aardgastransportleiding (Noord–Zuid Project Gasunie)

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

In voorbereiding is een partiële bestemmingsplanherziening voor bestemmingsplan Komplannen. Daartoe is een ontwerpplan ‘Eerste partiële herziening bestemmingsplan Komplannen ten behoeve van de aanleg van een aardgastransportleiding (Noord–Zuid Project Gasunie)’ opgesteld. Dit plan omvat:

  • een planverbeelding (kaart), -toelichting en -regels;

  • Noord-Zuid Project Milieueffectrapport Leiding Angerlo-Beuningen.

Terinzagelegging en de indiening van zienswijzen

Het ontwerp van het bestemmingsplan en het MER liggen met ingang van 14 mei tot en met 24 juni 2009 (zes weken) ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Westervoort.

Tegen betaling van de kosten op grond van de legesverordening kunt u een kopie van de stukken krijgen. Inzage kan op de volgende tijden:

Zonder afspraak

  • iedere werkdag van 8.00 uur tot 12.30 uur

  • maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur (Wet milieubeheer en tot 21.00 uur op afspraak)

  • woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Buiten deze tijden zijn de stukken alleen in te zien na het maken van een afspraak ’s middags van 14.00 uur tot 16.00 uur en op maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Gedurende een periode van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling reageren. Uw zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Westervoort, Postbus 40, 6930 AA Westervoort. Indien de behoefte bestaat om mondeling te reageren, is het verzoek om contact op te nemen met het hieronder genoemde telefoonnummer. Een mondelinge reactie wordt beknopt op schrift gesteld. Indien de behoefte bestaat om door de raadscommissie te worden gehoord over een in te dienen reactie, moet u dat nadrukkelijk vermelden.

Wilt u nadere inlichtingen? Neemt u dan contact op met de heer N. Zondag van de afdeling Ruimte & Samenleving, telefoonnummer (026) 3179911.

Westervoort, 4 mei 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven