stcrt-2009-6815-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kooistraat te Afferden en Stationsstraat te Druten’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 23 april 2009 het bestemmingsplan ‘Kooistraat te Afferden en Stationsstraat te Druten’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het gaat om de bedrijfsverplaatsing van het agrarisch bedrijf c.q. veehandelsbedrijf aan de Stationsstraat 79 te Druten naar de Kooistraat, ongenummerd te Afferden, op het perceel kadastraal bekend gemeente Druten, sectie E, nummer 399. De voormalige agrarische bedrijfslocatie aan de Stationsstraat 79, op de percelen kadastraal bekend gemeente Druten, sectie B, nummers 3738 en 3739, wordt ingevuld met passende bebouwing, te weten drie vrijstaande woningen met bijbehorende voorzieningen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 15 mei 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur. Het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken kan via de website worden geraadpleegd: www.druten.nl → ‘nieuws’ → ‘de gemeente in de Waalkanter’ → ‘vastgesteld bestemmingsplan’.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat ze geen zienswijze naar voren hebben gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien tijdens de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

13 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Druten.

Naar boven