stcrt-2009-6801-001.png Projectbesluit locatie westzijde van de Abe Lenstraboulevard, ten zuiden van Tusken de Fjilden

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij gewijzigd hebben vastgesteld een projectbesluit voor:

Heerenveen

De bouw van kantoren op de locatie westzijde van de Abe Lenstraboulevard, ten zuiden van Tusken de Fjilden.

De wijziging betreft het vervallen van de zinsnede in het projectbesluit, die het mogelijk maakt kantoren toe te staan met een grotere bruto vloeroppervlakte dan 2500 m2.

Ter inzage

Het projectbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van 15 mei 2009, gedurende 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. De stukken kunnen gedurende genoemde periode ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.heerenveen.nl/actueel/ter inzage.

Beroep

  • Belanghebbenden die zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht (hiertoe worden mede gerekend belanghebbenden die zich verzetten tegen de bij vaststelling in het projectbesluit aangebrachte wijziging)

kunnen binnen de hiervoor omschreven termijn beroep instellen tegen het projectbesluit, bij de sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven