stcrt-2009-6792-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark In De Struiken’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Brunssum maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 14 mei 2009 gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Sportpark In De Struiken’ voor eenieder gedurende de openingstijden ter inzage ligt bij de balie Bouwen en Wonen van de Gemeentewinkel op de begane grond van het Bestuurscentrum (Lindeplein 1) alsmede in de openbare bibliotheek (Rumpenerstraat 147).

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de vervangende nieuwbouw van de sportkantine mogelijk. Het plangebied omvat bijna het gehele sportcomplex gelegen aan de Nicolaas Maesstraat in de wijk Langeberg.

Gedurende de terinzagetermijn (vanaf 14 mei 2009 t/m 24 juni 2009) kan eenieder een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk (postbus 250, 6440 AG Brunssum) danwel mondeling bij de gemeenteraad indienen.

De voorkeur gaat uit naar het schriftelijk indienen van zienswijzen. Degene die mondeling zienswijzen naar voren brengt kan daartoe gedurende de openingstijden van de Gemeentewinkel contact opnemen met de medewerkers van voornoemde Balie Bouwen en Wonen, telefonisch bereikbaar via (045) 5278 660. De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact op met degene die mondeling een zienswijze naar voren wenst te brengen.

Brunssum, 13 mei 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum.

Naar boven