stcrt-2009-6765-001.png Vaststelling bestemmingsplan Wateras de Bouwen

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend de gemeenteraad op 7 april 2009 het bestemmingsplan Wateras de Bouwen ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan de Wateras heeft betrekking op een deel van de wijk de Bouwen, in het Zuiden van Drachten. Het gebied wordt globaal begrensd door de Groene Zoom en het Reidingpark in het noorden, de Burefen in het oosten, de Warren in het zuiden en de gebouwen ten westen van de Burefen in het westen. Het doel van dit bestemmingsplan is om de aanleg van een deel van een oppervlaktewaterstructuur, de zogenaamde wateras (planologisch) mogelijk te maken. De aanleg van de wateras is onderdeel van de stedelijke vernieuwing van de wijk de Bouwen.

Het bestemmingsplan ligt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 15 mei 2009 tot en met 25 juni 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Gauke Boelensstraat 2 in Drachten en via de website van gemeente Smallingerland (www.smallingerland.nl).

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven