stcrt-2009-6750-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Weverwijk’

Burgemeester en wethouders van Zederik maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van 15 mei 2009 tot en met 25 juni 2009 bij de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingplan ‘Weverwijk’. U kunt het bestemmingsplan tevens inzien op http://www.zederik.nl.

Het bestemmingsplan omvat een herschikking van reeds in het plangebied bestaande functies en bestemmingen ten einde te komen tot ruimtelijke kwaliteitswinst zonder extra verstening mogelijk te maken.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zijn zienswijze gemotiveerd omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze aan de gemeenteraad kunt u sturen aan: De gemeenteraad van Zederik, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Boot, afdeling Beleid en Strategie (0183-356500).

Meerkerk, 14 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Zederik,

de secretaris,

A.G.H. Gorissen.

De burgemeester,

J.F. Koen.

Naar boven