stcrt-2009-6746-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Kern Urmond-Berg

Burgemeester en Wethouders van Stein maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 28 april 2009 het bestemmingsplan Kern Urmond-Berg hebben goedgekeurd.

Het bestemmingsplan vervangt een groot aantal, deels verouderde, bestemmingsplannen en heeft betrekking op de kernen Urmond Oost (exclusief Kanaalboulevard/Bramert-Noord), Urmond West (exclusief Kattekop), Berg en Nattenhoven. In het bestemmingsplan wordt met name de bestaande situatie vastgelegd en gezorgd voor een uniforme regeling voor de bewoners van de diverse kernen.

Het goedkeuringsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 14 mei 2009 zes weken lang voor een ieder ter inzage, tijdens de openstellingtijden, in het gemeentehuis en de openbare bibliotheek in Urmond. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (onder actueel/bekendmakingen/Ruimtelijke Ordening).

Gedurende deze termijn kan tegen het goedkeuringsbesluit beroep worden ingesteld door degene die tijdig bedenkingen tegen het bestemmingsplan heeft ingebracht bij Gedeputeerde Staten alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Stein, april 2009

Burgemeester en Wethouders van Stein,

A.C.M. Barske,

burgemeester.

M.M.H. Bisschops,

secretaris.

Naar boven