stcrt-2009-6742-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 23 april 2009 het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2004, Leemringweg 19-I, 19-II, 21-I, Mammouthweg 30, Kraggenburg 2007’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan is vastgesteld met de volgende wijzigingen:

  • aan artikel 2 van de voorschriften, onder b, wordt aan de nadere bestemming R19 dagrecreatieterrein, toegevoegd: – plaatsen van beeldende kunst, – de uitoefening van detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit in ter plaatse voortgebrachte producten, – gebruiken van gronden als standplaats voor ten hoogste 15 mobiele kampeermiddelen, in de periode van 15 maart t/m 31 oktober;

  • aan artikel 2 van de voorschriften, onder b, lid 2, wordt toegevoegd: 3. met uitzondering van het bepaalde omtrent de maximale toegestane oppervlakte in de tabel onder 1 en het bepaald onder 2 sub 1, mag buiten het bebouwingsvlak 400 m2 aan gebouwen ten dienste van de recreatieve voorzieningen meer worden gebouwd tot een hoogte ondergeschikt aan het strandpaviljoen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 14 mei 2009 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket woonomgeving en is via electronische weg raadpleegbaar op de gemeentelijke website.

Degene die tijdig zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerp van het bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende bovengenoemde periode schriftelijk of mondeling zijn bedenkingen ten aanzien van het vastgestelde bestemmingsplan kenbaar maken bij het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland, Postbus 55, 8200 AB Lelystad. Voor het indienen van mondelinge bedenkingen kan een afspraak gemaakt worden met de heer S. van den Broek, telefoonnummer 0320-265729. Tegen de wijziging die de raad bij de vaststelling heeft aangebracht kan een ieder gedurende de periode van terinzagelegging bedenkingen indienen.

Naar boven