stcrt-2009-6739-001.png Ontwerpbestemmingsplan De Zonnestraal

Het college maakt ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan De Zonnestraal met ingang van 13 mei 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de publieksbalie op het stadhuis.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein van het activiteitencentrum op de hoek van de Johanna van Burenlaan, de dokter de Bruynstraat en de Jan Jansstraat. Het bestemmingsplan voorziet in de vestiging van een zorginstelling met zorgappartementen en bijbehorende voorzieningen.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, ingaande 13 mei 2009, kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 354 te 7570 AJ Oldenzaal. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met de publieksbalie (tel. 588133). Er wordt op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Daarnaast kunt u de bestemmingsplannen raadplegen via de gemeentelijke website: www.oldenzaal.nl, rubriek wonen & werken, klikken op bestemmingsplannen.

Oldenzaal, 12 mei 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal,

de secretaris,

H.W. van Rinsum.

De burgemeester,

F.T.J.M. Backhuijs

Naar boven