Tynaarlo

Kennisgeving onherroepelijk bestemmingsplan Zuidlaren-Sprookjeshof

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat het bestemmingsplan Zuidlaren-Sprookjeshof onherroepelijk is geworden.

De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (de Afdeling) heeft op 18 maart 2009, nr. 200801071/1/R1, uitspraak gedaan over de ingediende beroepen tegen het op 18 december 2007 genomen besluit van Gedeputeerde Staten van Drenthe tot goedkeuring van het door de gemeenteraad bij besluit van 22 mei 2007 vastgestelde bestemmingsplan. De Afdeling heeft het genomen besluit van GS vernietigd voor zover dit betreft de goedkeuring van het gedeelte van het plandeel met de bestemming ‘Groen’ ter plaatse van de gronden gelegen achter het perceel Esweg 23a.

Gelet op de beslissing van de Afdeling is het bestemmingsplan Zuidlaren-Sprookjeshof, behoudens het gedeelte van het plandeel met de bestemming ‘Groen’ ter plaatse van de gronden gelegen achter het perceel Esweg 23a, onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan, alsmede de uitspraak van de Afdeling zijn vanaf 15 mei 2009 op werkdagen in te zien op het gemeentehuis.

Naar boven