stcrt-2009-6711-001.png Kennisgeving Structuurvisie Vught Centrum

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Vught het volgende bekend.

Voor het centrumgebied van Vught is een structuurvisie in voorbereiding. Deze structuurvisie vormt de basis voor het bestemmingsplan voor het centrumgebied. In deze structuurvisie zijn de hoofdlijnen van de voorgenomen ontwikkeling van het centrumgebied vastgelegd. Het centrumgebied wordt begrensd door de spoorlijn ’s-Hertogenbosch–Eindhoven, de rijksweg N65, de rijksweg A2 en de Glorieuxlaan.

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1, sub a en b van het Besluit ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders bekend dat de Structuurvisie Vught Centrum vanaf 14 mei tot en met 24 juni 2009 voor iedereen ter inzage ligt. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen inspraakreacties worden ingediend. Schriftelijk, met een brief aan het college van B en W, of mondeling, tijdens de informatie- en inspraakavond. Daarnaast ligt de structuurvisie ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Dorpsstraat 28 in Vught. De structuurvisie is ook in te zien via de website van de gemeente Vught.

De informatie- en inspraakavond zal plaatsvinden op dinsdag 2 juni 2009, om 20.00 uur, in de brandweerkazerne aan de Kettingwet 7a te Vught.

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1, sub c van het Besluit ruimtelijke ordening heeft het college van burgemeester en wethouders besloten, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.1.1 van het Besluit op de ruimtelijke ordening, de Structuurvisie Vught Centrum voor advies toe te zenden toe te zenden aan de Directie Ruimtelijke Ordening en Handhaving van de provincie Noord-Brabant en aan de inspectie VROM, regio Zuid.

Vught, 13 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Vught,

de secretaris,

C.M. de Graaf.

De burgemeester,

R.J. van de Mortel.

Naar boven