stcrt-2009-6656-001.png Terinzagelegging goedgekeurd bestemmingsplan ‘Sportpark Weltevreden 2008’

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat bij besluit van 22 april 2009 Gedeputeerde Staten van Utrecht het op 29 januari 2009 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Sportpark Weltevreden 2008’ hebben goedgekeurd.

Het goedgekeurde bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, voorschriften en plankaart.

Het plangebied betreft het sportpark en bedrijventerrein aan de westkant van De Bilt aan de rand van de bebouwde kom. Het gebied wordt in het oosten begrensd door de Biltse Rading, aan de noordzijde door de Groenekanseweg en aan de zuidzijde door de Voordorpsedijk. Aan de westkant vormt het landelijk gebied van polder Hooge Kamp de grens met het Sportpark Weltevreden.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de actualisering van bestemmingsplannen binnen de gemeente De Bilt.

Het bestemmingsplan en het besluit van Gedeputeerde Staten van Utrecht liggen met ingang van 14 mei 2009 gedurende zes weken tot en met 24 juni 2009 voor een ieder ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentehuis in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 173).

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten van Utrecht beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan tegelijkertijd, naast het instellen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend als gevolg waarvan het besluit van Gedeputeerde Staten van Utrecht niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

Beroep kan worden ingesteld door degenen, die tijdig bedenkingen met betrekking tot het vastgestelde bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, overeenkomstig artikel 27 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bedenkingen bij Gedeputeerde Staten van Utrecht in te dienen.

Voor het instellen van beroep en voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Bilthoven, 13 mei 2009

Naar boven