stcrt-2009-6653-001.png Voorbereidingsbesluit De Dorpsstraat (ongenummerd) te Ohé en Laak

Ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Maasgouw bekend dat de gemeenteraad van Maasgouw in zijn vergadering van 12 februari 2009 heeft besloten dat met toepassing van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (voorbereidingsbesluit) een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied gelegen aan:

De Dorpsstraat (ongenummerd) te Ohé en Laak, voor de percelen kadastraal bekend gemeente Ohé en Laak, sectie B, nrs. 1200, 1201 en 1202,

een en ander zoals aangegeven op de bij het besluit behorende situatietekening.

Middels het voorbereidingsbesluit wordt voorkomen dat ontwikkelingen in dit gebied kunnen plaatsvinden die aan de voorgestane plannen in de weg staan. Het is derhalve noodzakelijk bouwactiviteiten te weren die niet passen in het toekomstige bestemmingsplan.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 21 mei 2009 en ligt (met bijbehorende stukken) vanaf die dag gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de informatieruimte in het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling). Het voorbereidingsbesluit met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl. Voorts wordt eenieder in de gelegenheid gesteld het voorbereidingsbesluit met de hierbij behorende stukken op het gemeentehuis langs elektronische weg te raadplegen.

Onder het regime van de Wet ruimtelijke ordening kan tegen een voorbereidingsbesluit geen beroep worden ingesteld bij de bestuursrechter en daarom ook geen bezwaar worden gemaakt.

Maasbracht, 20 mei 2009

Burgemeesters en Wethouders van Maasgouw,

de secretaris.

De burgemeester.
Naar boven