stcrt-2009-6649-001.png Voorgenomen projectbesluit en bouwvergunning voor de uitbreiding van tuincentrum Leurs te Venlo

Burgemeester en wethouders van Venlo zijn voornemens met toepassing van artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor het uitbreiden van tuincentrum Leurs, gelegen aan de Straelseweg 370, 5913 AD te Venlo, kadastraal bekend als Venlo, sectie C. nummers: 4523, 4526 en 3099, met een kas met een oppervlakte van 1154 m2. Tevens zijn zij voornemens met toepassing van dit projectbesluit een bouwvergunning te verlenen voor voornoemde uitbreiding van het bestaande tuincentrum.

  • Venlo, Straelseweg 370, voor het uitbreiden van tuincentrum Leurs (20081546).

Inzien

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken alsmede de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de balie Bouwen en Verbouwen in de Stadswinkel Venlo, Peperstraat 10 te Venlo. Deze balie is op maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.venlo.nl/Wonen en Milieu/Projectbesluiten. Dit geldt niet voor de tekeningen. Deze kunnen gedurende de openingstijden bij de balie Bouwen en Verbouwen worden ingezien.

Zienswijzen

Tot en met 24 juni 2009 kan eenieder ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Venlo, Postbus 3434, 5902 RK te Venlo onder vermelding van ‘zienswijzen tegen’ en het tussen haakjes geplaatste registratienummer. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de heer L.G.M.H. Bohnen van de afdeling Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-3596791. Zienswijzen kunnen ook via het e-mailadres: bouwen-admin@venlo.nl worden ingediend. Zienswijzen gelijk aan of meer dan 5Mb worden niet ontvangen. Voorts moet het bericht met zienswijzen aan de voorwaarden van het protocol (zie hiervoor de website) voldoen.

De bekendmaking van deze ontwerpbesluiten vindt tevens plaats op onze website én in het E3 journaal.

Naar boven