stcrt-2009-6637-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum Zevenbergen, 1e herziening’

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 14 mei 2009 tot en met 24 juni 2009 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Centrum Zevenbergen, 1e herziening’ ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan kan tijdens bovenstaande inzagetermijn op afspraak ook buiten de normale werkuren voor drie aangesloten uren per week worden ingezien en is digitaal beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.moerdijk.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan zorgt voor de reparatie van de onthouding van goedkeuring aan twee percelen. Daarnaast zijn plannen welke planologisch mogelijk zijn gemaakt opgenomen in het ontwerp en wordt een nieuwe parkeerplaats nabij het station mogelijk gemaakt.

Iedereen kan tijdens de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met dhr. Both van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijk Ontwikkeling, 0168-373600.

Zevenbergen, 13 mei 2009

Naar boven