stcrt-2009-6561-001.png Voorbereidingsbesluit t.b.v. Zwarteweg 60 te Milsbeek

Burgemeester en wethouders van Gennep maken ingevolge artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 april 2009 heeft verklaard, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor:

Gemeente Ottersum, sectie D, nummer 1601 en nummer 3570, plaatselijk bekend als pannenkoekenhuis De Diepen, Zwarteweg 60 te Milsbeek.

Een en ander is aangegeven op de bij het besluit van de gemeenteraad behorende en als zodanig gewaarmerkte situatietekening. Het voorbereidingsbesluit is genomen met het oog op de uitbreiding van het pannenkoekenrestaurant De Diepen te Milsbeek.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 14 mei 2009 en ligt met ingang van deze datum voor iedereen ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentekantoor, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Het gemeentekantoor is geopend van 9 tot 12 uur.

Het besluit is tevens te bekijken op de gemeentelijke website www.gennep.nl.

Onder de werking van de Wet ruimtelijke ordening kan er geen beroep meer worden ingesteld bij de bestuursrechter, waardoor er ook geen bezwaar meer tegen het voorbereidingsbesluit mogelijk is.

Gennep, 13 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven