stcrt-2009-6551-001.png Bestemmingsplan ‘Buitengebied’

Burgemeester en wethouders van Geertruidenberg maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 23 april 2009 heeft besloten dat een gedeeltelijke herziening wordt voorbereid van:

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied’, betrekking hebbend op het gebied Overdiepse Polder, gelegen tussen de kruin van de dijk aan het Oude Maasje, de gemeentegrens aan de oostzijde, de kruin van de dijk aan de Bergsche Maas en het militaire terrein aan de westzijde een en ander zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit ligt met bijbehorende kaart, waarop de begrenzing is weergegeven, met ingang van 8 mei 2009 ter inzage in de gemeentewinkel in het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 te Raamsdonksveer, elke werkdag van 08.30 uur tot 13.00 uur, alsmede woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. De stukken zijn tevens te raadplegen via www.geertruidenberg.nl/bekendmakingen/voorbereidingsbesluiten.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 8 mei 2009.

Rechtsvoorzieningen:

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen beroep bij de bestuursrechter worden ingesteld. Hieruit volgt dat tevens geen mogelijkheid bestaat tot het maken van bezwaar bij de gemeenteraad.

Raamsdonksveer, 7 mei 2009

Burgemeester en wethouders Gemeente Geertruidenberg.

Naar boven