stcrt-2009-6546-001.png Bekendmaking Wet geluidhinder; besluit voor vaststelling hogere waarden bestemmingsplan Boulevard Noord

Burgemeester en wethouders van Zandvoort maken bekend dat zij op 6 februari 2009 hogere grenswaarden voor woningen als bedoeld in de Wet geluidhinder heeft vastgesteld vanwege wegverkeerslawaai stedelijk gebied. Bedoelde woningen zijn gelegen langs de Boulevard Barnaart. In het besluit, dat ter inzage ligt, zijn de specifieke adressen aangegeven.

Op de ontwerpbeschikking van 20 november 2008 zijn geen zienswijzen ingebracht. De vastgestelde hogere waarden zullen ingevolge artikel 110 lid 1 en 2 van de Wet geluidhinder worden ingeschreven in het Kadaster, zodra het besluit onherroepelijk is geworden.

Het besluit ligt, samen met het op 24 maart 2009 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan Boulevard Noord, vanaf vrijdag 8 mei 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis (ingang Swaluëstraat) en in de openbare bibliotheek, Prinsesseweg 34 te Zandvoort.

Belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij niet in staat zijn geweest tijdig zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het Besluit hogere waarden Wet geluidhinder beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Op grond van artikel 145 van de Wet geluidhinder loopt de beroepstermijn van het Besluit hogere waarden Wet geluidhinder tegelijk en gezamenlijk met de beroepstermijn voor het bestemmingsplan.

Zandvoort, 7 mei 2009

Naar boven