stcrt-2009-6537-001.png Voorbereiding van een structuurvisie Vletgaarsmaten 2 fase C

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen het volgende plan voor te bereiden: ‘Structuurvisie Vletgaarsmaten 2 fase C’.

Deze visie heeft tot doel het mogelijk maken van de uitbreiding van het bedrijventerrein Vletgaarsmaten 2 met fase C. Deze visie geeft in hoofdlijnen de ontwikkeling weer. Fase C beslaat 16,3 hectare bruto terrein.

De ontwerpvisie wordt nu door het college vrijgegeven voor inspraak.

Meer informatie

U kunt de desbetreffende ontwerpstructuurvisie vanaf 13 mei 2009 gedurende een termijn van 6 weken inzien bij de medewerkers van de afdeling Wonen en Ondernemen aan het loket in de ontvangsthal van het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen. Gedurende genoemde termijn kan door een ieder schriftelijk een inspraakreactie worden ingebracht over de ontwerpstructuurvisie bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 244, 7460 AE in Rijssen. Voor het maken van een afspraak of als u mondeling wilt inspreken, kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Administratief en Juridisch, t (0548) 854 837. De stukken zijn ook in te zien via www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen.

Naar boven