stcrt-2009-6531-001.png Ontwerp projectbesluit vergroting bedrijfsterrein Rootven 30 te Bladel en perceel aan Wagenbroeken te Casteren

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening projectbesluit procedures te willen voeren voor:

  • a. Een vergroting van het industrieterrein voor Tentenbedrijf Van Ham aan Het Rootven 30 te Bladel.

  • b. Groencompensatiegebied aan de Wagenbroeken te Casteren. Ter compensatie van het verlies aan groen voor project a. wordt aan De Wagenbroeken te Casteren een landbouwperceel herplant.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken liggen van 4 mei tot en met 15 juni 2009 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA, Bladel. De stukken kunt u ook inzien op de website www.bladel.nl onder Officiële bekendmakingen/Bestemmingsplanbesluiten. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie of contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling VROM (tel. 361636).

Bladel, mei 2009

Naar boven