stcrt-2009-6527-001.png Goedgekeurd bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oost’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen maken bekend dat Gedeputeerde Staten bij besluit van 24 april 2009, nr. 2008-022317, gedeeltelijk goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oost’ conform artikel 28 WRO.

Het plan is met name een actualisatie en herziening van diverse bestemmingsplannen die nu gelden voor het gebied globaal begrensd door de Gagelvenseweg, Zesweg, Einsteinstraat, Woeziksestraat door te trekken 30e straat Bijsterhuizen, Graafseweg, Havenweg en het woongebied ten westen van het bedrijventerrein. Het plan heeft grotendeels een consoliderend karakter en is daarnaast deels ontwikkelingsgericht waaronder de doortrekking van de 30e straat Bijsterhuizen. Goedkeuring is onthouden aan artikel 4, eerste lid, sub c van de planvoorschriften.

Ter inzage

Het besluit omtrent goedkeuring ligt tezamen met het bestemmingsplan met ingang van donderdag 14 mei 2009 gedurende zes weken bij de balie Bouwen en Leefomgeving in het gemeentehuis ter inzage. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30–12.30 uur en op woensdagavond van 17.00–20.00 uur. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website www.wijchen.nl onder wonen en bouwen – bouwen en verbouwen – bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende deze termijn kan tegen het goedkeuringsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Dit beroep kan worden ingesteld door degenen die bedenkingen hebben ingediend en door belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden. Voor zover het besluit van Gedeputeerde Staten strekt tot onthouding van goedkeuring kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door elke belanghebbende. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijchen, 13 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven