stcrt-2009-6514-001.png Wijziging voorbereidingsbesluiten Buitengebied West, Bruinisse Buitengebied, Bedrijventerrein Bruinisse, Bruinisse Kom en Bruinisse West

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 23 april 2009 heeft besloten dat:

  • a. een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied West’ wordt voorbereid voor het perceel A. v.d. Weijdeweg 4–6, Burgh-Haamstede;

  • b. een wijziging wordt voorbereid van de bestemmingsplannen Bruinisse Buitengebied, 1e planverandering, gedeeltelijk, Bedrijventerrein Bruinisse, Bedrijventerrein Bruinisse 1e herziening, Bruinisse Kom, Bruinisse Kom 1e en 2e herziening, Bruinisse West 2e, 4e en 5e herziening, voor het gebied zoals aangegeven op de bij het besluit behorende kaarten, onder gelijktijdige intrekking van het voorbereidingsbesluit gebied Structuurvisie Bruinisse d.d. 28 augustus 2008.

Genoemde besluiten met bijbehorende kaarten liggen met ingang van vrijdag 8 mei 2009 op het gemeentehuis, Laan van St. Hilaire 2, Zierikzee, gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage en treden op vrijdag 8 mei 2009 in werking.

Tegen deze besluiten is geen bezwaar en/of beroep mogelijk (artikel 8:5 Awb).

Zierikzee, 7 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland,

de secretaris,

M.K. van den Heuvel.

De burgemeester,

G.C.G.M. Rabelink.

Naar boven