stcrt-2009-6511-001.png Goedgekeurde wijziging bestemmingsplan IJlsterplein

Burgemeester en wethouders van Sneek maken bekend dat de door hun op 18 februari 2009 vastgestelde Wijziging bestemmingsplan IJlsterplein is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Fryslân op 21 april 2009, op basis van de oude Wet Ruimtelijke Ordening (invoeringswet Art. 9.1.5).

Ten behoeve van de bouw van twee appartementenblokken aan het Boschplein te Sneek hebben burgemeester en wethouders van Sneek het bestemmingsplan gewijzigd met toepassing van artikel 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening en artikel 20 van de voorschriften van het bestemmingsplan. De wijziging heeft betrekking op zeer geringe overschrijdingen van de bebouwingsvlakken van het bestemmingsplan ‘IJlsterplein’.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt, met het wijzigingsplan en het betreffende bestemmingsplan, met ingang van 8 mei 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ontwikkeling, Kruizebroederstraat 26 te Sneek. Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpwijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met het beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend.

Naar boven