stcrt-2009-6500-001.png Bestemmingsplan ‘Kangoeroewoningen Kamerik Noord-Oost 2’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Woerden bij besluit van 23 april 2009 het bestemmingsplan ‘Kangoeroewoningen Kamerik Noord-Oost 2’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt maximaal 2 kangoeroewoningen mogelijk, in het westen van Kamerik Noord-Oost, waarbij één kangoeroewoning bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde zelfstandige woningen (hoofd- en zorgwoning). De woningen worden aan de Beukenlaan ontsloten. Door de ligging nabij deze weg en de Van Teylingenweg is er een hogere geluidsbelasting. Daarom is een hogere grenswaarde procedure gevolgd.

Vanaf vrijdag 8 mei t/m donderdag 18 juni 2009 ligt het vastgestelde bestemmingsplan voor een ieder ter inzage. Tijdens openingsuren kunt u het plan inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar op het internet via www.woerden.nl.

Reageren?

Gedurende de terinzagetermijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage, door:

  • diegene die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt aan de raad;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze aan de raad kenbaar te hebben gemaakt.

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Om de werking van het vastgestelde bestemmingsplan te schorsen kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Woerden, 7 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven