stcrt-2009-6497-001.png Ontwerpbestemmingsplan ’Varkenswei 2009’

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Varkenswei 2009’.

Het plangebied Varkenswei ligt ten zuiden van de historische stadskern van Vianen en omvat de gronden van het voormalige Oosterlicht College. Het gebied is ca. 1,7 hectare groot en wordt in het noorden begrensd door de Buitenlandpoort en de achtererven van de daaraan gelegen woningen. In het oosten grenst het gebied aan het Zwanengat en de school de Brug, in het zuiden aan de waterloop De Zederik en in het westen aan de gronden van de schaatsbaan.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Varkenswei 2009’ zal met ingang van 6 mei 2009 gedurende zes weken (tot 17 juni 2009) ter inzage liggen op het gemeentehuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op internet via de website www.vianen.nl.

Gedurende de inzagetermijn is een ieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u opsturen naar de gemeenteraad van Vianen, Postbus 46, 4130 EA Vianen.

Naar boven