stcrt-2009-6491-001.png Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Glanerbrugstraat 33 te Glane

Burgemeester en wethouders van Losser maken bekend dat in overeenstemming met artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 april 2009 het bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Glanerbrugstraat 33’ (Syrisch Orthodoxe kerk te Glane) heeft vastgesteld.

Dit plan voorziet in de aanleg van een parkeerplaats en de uitbreiding van de begraafplaats.

Het vastgestelde plan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 6 mei 2009 voor de periode van 6 weken tijdens de openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis ter inzage.

Ook is het plan te raadplegen via www.losser.nl, onder Actueel (klikken op Bekendmakingen → Ruimtelijke ordening en infrastructuur).

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De Raad van State geeft bericht over de hoogte van het griffierecht en de wijze waarop dit moet worden betaald.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking.

Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven