Lansingerland

Voorbereidingsbesluit 'Hoekse Park'

De gemeenteraad heeft op 23 april 2009 verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het:

  • 'Hoekse Park'.

Dit betreffen partiële herzieningen van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied’, ‘Het Lage en Hoge Bergse Bos’ en ‘Oosteindsepolder’.

Het Hoekse Park bestaat uit twee delen: Hoekse Park West en Hoekse Park Oost. West wordt globaal begrensd door het Lage Bergse Bos, de Bergweg-zuid, het bedrijfsterrein ‘Weg en Land’ en de Hoeksekade. Het oostelijk deel wordt globaal begrensd door de 4e tocht en het Hoge Bergse Bos.

Om de voorkomen dat het gebied minder geschikt wordt voor de toekomstig te geven bestemming, is het verboden om zonder of in afwijking van een vergunning werkzaamheden uit te voeren of te laten uitvoeren.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 4 mei 2009.

Inzien stukken

U kunt voor nadere informatie of het inzien van de desbetreffende stukken terrecht bij de balie van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving. De balie is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1 en is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur. Ten einde u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verdient het de voorkeur eerst telefonisch een afspraak te maken tijdens de genoemde openiningstijden via telefoonnummer (010) 800 4725 of (010) 800 4705.

Naar boven