Tynaarlo

Vaststelling wijziging bestemmingsplan Buitengebied (Vries) perceel Norgerweg 207 Donderen

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat op 14 april 2009 de wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied (Vries), perceel Norgerweg 207 te Donderen, is vastgesteld. Door deze wijziging is de bestemming van het perceel Norgergweg 207 Donderen gewijzigd van ‘grond-gebonden agrarisch’ in ‘wonen’. Tegen het ontwerp van het wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het wijzigingsplan ligt vanaf donderdag 7 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het wijzigingsplan kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen bovengenoemde besluit van het college van burgemeesters en wethouders door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Vries, 6 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo,

F.A. van Zuilen,

burgemeester.

P. Post,

secretaris.

Naar boven