stcrt-2009-6393-001.png Vastgesteld Bestemmingplan Neptunus

Burgemeester en wethouders van Kessel maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 20 april 2009 het bestemmingsplan Neptunusen het bijbehorende exploitatieplanheeft vastgesteld.

Het plangebied wordt aan de noordzijde grotendeels begrensd door de Karreweg-Noord, aan de zuidzijde door de Haagweg en het ligt voor het grootste deel besloten in het zich aldaar bevindende industrieterrein ‘Kruisberg’ met als centraal punt de Neptunuslaan.

Het raadsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden vanaf 7 mei 2009 voor een periode van zes weken ter inzage gelegd bij de afdeling grondgebied. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website.

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien beroep is ingesteld, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Bij het verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden overlegd. Indien een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het raadsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroep en/of een verzoek om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Kessel, 6 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Kessel,

de secretaris,

Bert Timmermans.

De burgemeester,

Lodewijk Imkamp.

Naar boven