stcrt-2009-6390-001.png Bekendmaking gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Boulevard Noord

Burgemeester en wethouders van Zandvoort maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 24 maart 2009 het bestemmingsplan ‘Boulevard Noord’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat wordt begrensd door:

  • de Burg. Van Alphenstraat

  • de Van Speijkstraat

  • het Stationsplein

  • de Ir. E.J.J. Kuindersstraat

  • de Zeestraat

  • de Burg. Engelbertsstraat

  • de Van Heemskerckstraat

  • de Boulevard Barnaart.

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een plankaart, toelichting en regels, heeft met ingang van 21 november 2008 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn zienswijzen ingediend, die deels hebben geleid tot wijziging van het plan. De wijzigingen betreffen in hoofdzaak het wijzigen van de bestemming van Groen in Verkeer van enkele gronden ter hoogte van de Burg. Van Alphenstraat en het legaliseren van het pension aan Dr. J.G. Mezgerstraat 32. Alle wijzigingen zijn beschreven in het betreffende raadsbesluit en het daarbij behorende advies van de hoorcommissie.

Het vastgestelde bestemmingsplan Boulevard Noord ligt met ingang van vrijdag 8 mei 2009 voor de duur van zes weken voor een ieder ter inzage gedurende de openingstijden bij de centrale balie van het gemeentehuis (ingang Swaluëstraat) en in de openbare bibliotheek, Prinsesseweg 34 te Zandvoort. De stukken zijn ook te raadplegen op de gemeentelijke website.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, gedurende de voormelde termijn van de terinzagelegging beroep instellen. Voorts kan een belanghebbende gedurende de voormelde termijn beroep instellen tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Beroep tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzitter van de Afdeling Rechtspraak, waardoor het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Zandvoort, 7 mei 2009

Naar boven