stcrt-2009-6387-001.png Bestemmingsplan ‘Industrieterrein Weststad 1 en 2/Statendamweg’ onherroepelijk

Het college van Oosterhout maakt ter uitvoering van artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Industrieterrein Weststad 1 en 2/Statendamweg’ onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad op 17 september 2007. Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben het bestemmingsplan op 22 april 2008 op een enkel onderdeel na goedgekeurd.

Op 4 maart 2009 heeft de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State uitspraak gedaan op het ingestelde beroep tegen het goedkeuringsbesluit van G.S. Dit beroep is deels gegrond verklaard, een passage in de voorschriften van de bestemming ‘Bedrijf-3’, waaraan door G.S. goedkeuring was onthouden, is alsnog goedgekeurd en aan een perceel op de plankaart is alsnog goedkeuring onthouden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan, alsmede de uitspraak van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, is in te zien bij de balie Leefomgeving in de hal van het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout.

Oosterhout, 6 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Oosterhout,

J. van Brummen,

loco-burgemeester.

W.P.H. Redert,

secretaris.

Naar boven