stcrt-2009-6371-001.png Projectbesluit verplaatsen/verbeteren camping

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, op 24 april 2009, een projectbesluit is genomen voor het verplaatsen/verbeteren van de camping naar de locatie achter het zwembad (voormalig buitenbad en zonneweide).

Binnen zes weken na de dag waarop dit projectbesluit bekend is gemaakt, kan door de volgende belanghebbenden tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA te Leeuwarden:

  • degene wie een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • degene wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben kunnen ingediend en daar verschoonbare redenen voor kan aandragen.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Dit beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Het ontheffingsbesluit treedt zes weken na de bekendmaking in werking, de bouwvergunning de dag na bekendmaking. Belanghebbenden kunnen wel de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is dat de verzoeker ook een beroepschrift heeft ingediend. Een dergelijk verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven