stcrt-2009-6345-001.png Bestemmingsplan Holthees gewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouder van Boxmeer maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Holthees’ op 26 maart 2009 gewijzigd heeft vastgesteld. Dit plan heeft betrekking op het bebouwde komgebied van Holthees.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 7 mei 2009 gedurende zes weken tijdens openingsuren voor een ieder ter inzage op de afdeling Vergunningen in het tijdelijk gemeentehuis aan de Bakelgeertstraat 43–45 in Boxmeer. Het plan is ook te raadplegen via de internetsite www.boxmeer.nl onder de kop actueel/openbare bekendmakingen.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 17 juni 2009 bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Verder kan een ieder die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 18 juni 2009, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven