stcrt-2009-6291-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Kom Erp

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant het bestemmingsplan Kom Erp, herziening Kerkstraat 28–34 bij besluit van 20 april 2009, nr. 1452359, hebben goedgekeurd.

Het bestemmingsplan betreft de bouw van circa 38 appartementen, 7 grondgebonden woningen en circa 2.650 m2 commerciële ruimten op de locatie Kerkstraat 28–30 en 34, hier zijn op dit moment een lichtstudio en een meubelzaak gevestigd.

Voornoemd goedkeuringsbesluit en bestemmingsplan liggen met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, en tijdens openingstijden in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Binnen deze termijn kan beroep tegen het besluit van Gedeputeerde Staten worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • Degenen, die zich tijdig tot gedeputeerde staten hebben gewend;

  • Belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot gedeputeerde staten te wenden.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Veghel, 6 mei 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven