stcrt-2009-6281-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Sporthal Spoorzone’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat met ingang van donderdag 7 mei 2009 in het gemeentehuis, sectorbalie Grondgebied, voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Sporthal Spoorzone’ met bijbehorende stukken.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft tot doel een planologisch kader te scheppen voor de bestaande sporthallen Endesprong en turnhal Mobilis en om de realisatie van een nieuwe sporthal inclusief bijbehorende horecavoorziening mogelijk te maken. Eveneens ziet het bestemmingsplan toe op de realisatie van een nieuw parkeerterrein inclusief de daarbij behorende verkeersontsluitingswegen en voet- en fietspaden.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn is eenieder bevoegd zijn/haar zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Duiven. Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan de Gemeenteraad, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar.

Informatie

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur. De stukken zijn tevens te raadplegen via onze internetsite: www.duiven.nl/plannen en projecten/bestemmingsplannen.

Voor meer informatie en fysieke inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar mevrouw C. Aalten. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: (0316) 27 93 22.

Naar boven