stcrt-2009-6275-001.png Bestemmingsplan Nieuwe Vaart

Het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland heeft op 20 april 2009 besloten tot goedkeuring van het

Bestemmingsplan Nieuwe Vaart

Dit bestemmingsplan is op 16 december 2008 door de gemeenteraad van Westland gewijzigd vastgesteld.

Het plangebied ligt aan de oostzijde van de kern ’s-Gravenzande. Het gebied wordt globaal begrensd door de Nieuwe Vaart, de Edisonstraat, de Oranje Nassaustraat, de prins Clausstraat en de Merellaan.

Stukken ter inzage

Dit goedkeuringsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende een periode van zes weken, ofwel van 1 mei 2009 tot en met 11 juni 2009, ter inzage bij het Serviceloket in het gemeentekantoor in ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

Ook kunt u hiervoor onze website raadplegen. Kijk op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen.

Beroep

Tegen elk van dit goedkeuringsbesluit kan gedurende de termijn van terinzagelegging (6 weken) beroep worden ingesteld door:

  • eenieder die tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad en tegen het vastgestelde bestemmingsplan bedenkingen heeft ingebracht bij Gedeputeerde Staten;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs hiertoe niet in staat is geweest;

  • eenieder die tijdig bedenkingen heeft ingebracht bij Gedeputeerde Staten tegen de wijzigingen die de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft aangebracht. Een beroepsmogelijkheid die alleen van toepassing is op het goedgekeurde Bestemmingsplan Nieuwe Vaart (’s-Gravenzande) en het goedgekeurde Bestemmingsplan Heenweg.

Een beroepschrift dient te worden ingediend bij: de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het goedkeuringsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Westland/Naaldwijk, 29 april 2009

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven