Dinkelland

Wijzigingsplan van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Weerselo’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken het volgende bekend:

Met toepassing van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en met in achtneming van het bepaalde in artikel 36 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de voormalige gemeente Weerselo hebben burgemeester en wethouders de begrenzing van de agrarische bouwpercelen aan de Saterslostraat 23 te Saasveld en de Rosenssteeg 3 te Weerselo gewijzigd.

Dit besluit ligt met ingang van 1 mei 2009 op werkdagen tussen 8.30 tot 12.30 uur zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen. Gedurende de terinzagetermijn kan krachtens het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Tegelijk met dit bezwaarschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Almelo, sector Bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Hiervoor moet griffierecht worden betaald. Voor informatie omtrent het besluit kunt u zich wenden tot de afdeling Vergunningen.

Naar boven