stcrt-2009-6270-001.png Goedgekeurd bestemmingsplan bedrijvenpark ’t Lochter III

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben het bestemmingsplan ‘bedrijvenpark ’t Lochter III’ goedgekeurd.

Het plan omvat het gebied dat globaal wordt begrensd door de Burgemeester H. Boersingel, de Rijksweg 35, de Notterveldsweg en de in het zuiden van het plangebied gelegen onverharde weg tussen de Fuutweg en de Notterveldsweg.

Dit plan heeft tot doel het ontwikkelen van een nieuw bedrijventerrein met aan de oostgrens de realisatie van een ecologische zone.

Het plangebied heeft een omvang van ruim 40 hectare waarvan ongeveer 10 hectare voor de inrichting van een ecologische zone en een bruto oppervlak van ongeveer 30 hectare voor het bedrijventerrein.

Het goedgekeurde bestemmingsplan en het goedkeuringsbesluit liggen met ingang van 2 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het loket Bouwen en milieu, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213.

Degenen die tijdig hun bedenkingen tot gedeputeerde staten hebben gewend, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen bedenking bij Gedeputeerde Staten naar voren heeft gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot goedkeuring van het bestemmingsplan beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt de dag na de afloop van de beroepstermijn in werking. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het goedkeuringsbesluit niet. Daartoe kan eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan is eveneens in te zien via de gemeentelijke website www.hellendoorn.nl (via: ga snel naar/plannen en projecten/bestemmingsplannen/bestemmingsplannen en besluiten in procedure).

Naar boven