stcrt-2009-6264-001.png Ontwerpbestemmingsplan Harselaar West-West

Van 1 mei tot en met 11 juni 2009 ligt het ontwerp voor het bestemmingsplan Harselaar West-West, alsmede het bijbehorende ontwerp-exploitatieplan, ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2). De termijn is met één week verlengd omdat het ontwerp-exploitatieplan niet tijdig gereed was.

Het plangebied sluit aan op het bestaande bedrijventerrein Harselaar West. In het noorden wordt het plangebied begrensd door de Rijksweg A1, in het oosten door de Nijkerkerweg, in het zuiden door de spoorlijn Amersfoort–Apeldoorn en in het westen door de Rijksweg A30. Dit plan voorziet in de ontwikkeling van een Logistiek Facility Center (LFC) in het plangebied. Een gedeelte van het plangebied is op termijn in te zetten voor vestiging van de autoveiling British Car Auction (BCA).

Tijdens de vermelde periode kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over dit plan, alsmede het bijbehorende ontwerp-exploitatieplan, naar voren brengen bij de raad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de raad (Postbus 63, 3770 AB Barneveld). Een schriftelijke zienswijze moet binnen de termijn aan de gemeente verzonden zijn. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335.

Naar boven