stcrt-2009-6255-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Partiële herziening Waalbandijk-Oost en -Centrum’

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft op basis van artikel 3.8 Wro in zijn vergadering van 23 april 2009 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Waalbandijk-Oost en -Centrum’ gewijzigd vastgesteld.

Met deze partiële herziening beoogt het gemeentebestuur van Zaltbommel de planologische-juridische basis te bieden om een permanente ligplaats te creëren ten behoeve van het bedrijfsmatige recreatieve gebruik van de rondvaartboot. De locatie bevindt zich in het oostelijk deel van de haven tussen de Veerweg en de Molenwal te Zaltbommel, kadastraal bekend gemeente Zaltbommel, sectie A, nummer 3906.

Bij de vaststelling heeft de raad een aantal ambtshalve wijzigingen en een aantal bepalingen in de planregels toegevoegd en is de toelichting op een enkel ondergeschikt punt redactioneel aangepast. De wijzigingen zijn in het raadsbesluit opgenomen.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 30 april 2009 t/m woensdag 10 juni 2009 ter inzage. Daarnaast kunnen de stukken worden ingezien via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken ‘Leven en Wonen’: zie bestemmingsplannen).

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De termijn daarvoor bedraagt zes weken. Daarnaast kan bij de Raad van State een voorlopige voorziening worden aangevraagd.

Zaltbommel, 23 april 2009

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel.

Naar boven