Dinkelland

Ontwerpprojectbesluit ‘Parkeergelegenheid Zuivelboerderij Kaamps, vliegveldstraat 4a te Deurningen’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat in overeenstemming met artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 1 mei 2009 voor een ieder voor de periode van 6 weken het ontwerpprojectbesluit ‘Parkeergelegenheid Zuivelboerderij Kaamps, Vliegveldstraat 4a Deurningen’ ter inzage ligt.

Het ontwerpprojectbesluit met de hierbij behorende stukken kan tijdens de openingsuren in het gemeentehuis te Denekamp worden ingezien. Op verzoek wordt tegen kostprijs een afschrift verstrekt.

Ook is het ontwerp te raadplegen via www.dinkelland.nl, onder Bestuur, Beleid en Organisatie.

Het (ontwerp)projectbesluit voorziet in het realiseren van een parkeergelegenheid t.b.v. de bezoekers aan de kaas- en zuivelboerderij Kaamps, vliegveldstraat 4a, te Deurningen.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij burgemeester en wethouders van Dinkelland.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw G.J. Brunnekreef van de afdeling ontwikkeling, tel. 0541-854100.

Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven