stcrt-2009-6250-001.png Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan perceel Ottoland

Burgemeester en wethouders van Graafstroom maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 december 2008 heeft besloten, om met toepassing van artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied voor te bereiden voor het perceel kadastraal bekend als Ottoland, sectie D nummer 11, plaatselijk bekend Klokbekerweg 5 te Ottoland, een en ander zoals aangegeven op de bij het voorbereidingsbesluit behorende situatietekening.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op de exploitatie van de aanwezige oliewinninglocatie te Ottoland.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 6 mei 2009. Het besluit met bijbehorende stukken ligt voor eenieder zes weken ter inzage met ingang van woensdag 6 mei 2009 aan de balie van het team VROM/BWT op het gemeentehuis, Kerkstraat 8 te Bleskensgraaf.

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt, een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad van Graafstroom, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Tevens kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de sector bestuursrecht van de Rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

Bleskensgraaf, 29 april 2009

Burgemeester en wethouders van Graafstroom,

G.K. Zijlstra,

secretaris a.i.

D.R. van der Borg,

burgemeester.

Naar boven