stcrt-2009-6249-001.png Kennisgeving terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan ‘De Driehoek’

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken ingevolge artikel 3.8 en artikel 6.14 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van woensdag 6 mei 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘De Driehoek’ alsmede het bijbehorende ontwerpexploitatieplan ‘De Driehoek’ en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de balie Bouw- en woningtoezicht in de hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 te Mijdrecht (openingstijden: ma. t/m do. 08.30–16.00 uur, vr. 08.30–12.30 uur en ma. avond 17.30–19.30 uur). Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien of te downloaden via de gemeentelijke website www.derondevenen.nl en www.estafetteproject.nl.

Toelichting

Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, is gelegen tussen de Wilnisse Zijweg, de Ringdijk en het bedrijventerrein Mijdrecht.

Het bestemmingsplan voorziet in de bestemming ‘sport’ en maakt het realiseren van een sport- en recreatiecomplex mogelijk. Met het bestemmingsplan wordt in elk geval geanticipeerd op ‘verplaatsing’ van de sportvelden van de voetbalverenigingen CSW te Wilnis en SV Argon te Mijdrecht. Andere sporten, zoals een landijsbaan, zijn op basis van de nieuwe bestemming niet uitgesloten.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder op het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente De Ronde Venen, Postbus 250, 3640 AG te Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer R.F. van der Helm van de afdeling ROVM (tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 0297-291756).

Mijdrecht, 29 april 2009

Naar boven