stcrt-2009-6222-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Heuvel

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben bij besluit van 17 april 2009, nummer 1491612, goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan ‘Heuvel’, vastgesteld door de gemeenteraad op 6 januari 2009.

Het bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor de wijk Heuvel, waarbij de plangrenzen worden gevormd door de Mastbosstraat, het Heuvelplein, de Heuvelstraat, de achterzijde van de percelen aan de Haagweg en de Rijnstraat, de Oosterstraat, de Oranjeboomstraat, de middellijn van de Aa of Weerijs en de noordzijde van de Dirk Hartogstraat en de Talmastraat. Het Dr. Struijckenplein maakt geen onderdeel uit van het bestemmingsplan.

Aan het bestemmingsplan is in zijn geheel goedkeuring verleend. Het besluit van Gedeputeerde Staten en het goedgekeurde bestemmingsplan liggen van 30 april 2009 tot en met 10 juni 2009 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor.

Gedurende deze termijn van 6 weken kan tegen dit goedkeuringsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door belanghebbenden, die tevens bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de terinzagetermijn/beroepstermijn. Indien binnen de gestelde termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Breda, 29 april 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

A.K. van der Zee,

secretaris.

Naar boven