stcrt-2009-6217-001.png Vaststelling bestemmingsplan Koolenkampen-Iepenlaan

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Koolenkampen-Iepenlaan’, zoals dit door de Raad bij besluit van 2 april 2009 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt van 09.00 tot 13.00 uur in het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, en tijdens openingstijden in de bibliotheken van Veghel, Markt 2 en van Erp, Den Uil 1. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Het bestemmingsplan ‘Koolenkampen-Iepenlaan’ betreft een actualisatie van de gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden van de bestemmingsplannen in het gebied tussen het spoortracé Duits Lijntje, Gasthuisstraat, Stationsstraat, Leo van der Weijdenstraat, Zeven Eikenlaan, Jasmijnstraat en de Populierlaan. Tevens is de ontwikkeling van een appartementencomplex op de hoek Zeven Eikenlaan/Iepenlaan in het plan positief opgenomen.

Binnen deze termijn kan beroep tegen het Raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • Belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Veghel, 29 april 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven