stcrt-2009-6213-001.png Uitwerkingsplan III van het bestemmingsplan HanzePark

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat met ingang van 4 mei 2009 gedurende zes weken bij de publieksbalie in de hal van het Stadhuis, ter inzage ligt het op 7 april 2009 vastgestelde Uitwerkingsplan III van het bestemmingsplan HanzePark.

Het gebied van dit uitwerkingsplan is gelegen in het noordelijk deel van HanzePark en wordt aan de zuid-, oost-, west- en noordzijde begrensd door toekomstige woningbouw. Bij deze uitwerking wordt de bouw van 53 woningen mogelijk gemaakt.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 4 mei 2009 in het infocentrum in de hal van het Stadhuis ter inzage. Het infocentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.lelystad.nl.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk hun bezwaren bij burgemeester en wethouders van Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na deze bekendmaking. Indien binnen genoemde termijn van tervisielegging een verzoek tot voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag wordt ingediend, wordt de werking van het uitwerkingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven