stcrt-2009-6211-001.png Bestemmingsplan Heerlen-Oost

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat tegen het besluit van Gedeputeerde Staten d.d. 20 januari 2009 met kenmerk DOC200900900003993 (goedkeuring van het bestemmingsplan Heerlen-Oost) geen uitspraak ten aanzien van een beroepschrift door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State zal worden gedaan. Het bestemmingsplan Heerlen-Oost is daarmee onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan Heerlen Oost is een beheersplan, waarbij de nadruk ligt op het vastleggen van de bestaande situatie. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Groene Boord en de Bongaertslaan aan de westzijde, de Johannes de XXIII-singel, Onderste Caumer en Andromedasingel aan de zuidzijde, de Kerkraderweg en de Nicolaas Beetsstraat aan de oostzijde en de Voskuilenweg en Gasthuisstraat aan de noordzijde.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van heden voortdurend voor een ieder ter inzage in het Stadhuis aan de Geleenstraat 27 te Heerlen bij de afdeling publiekszaken, op de eerste verdieping van het stadhuis, geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur.

Naar boven