stcrt-2009-6208-001.png Voorbereidingsbesluit De Windroos

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad, ingevolge artikel 3.7, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, op 20 april 2008 heeft besloten te verklaren dat voor een deel van het volgende bestemmingsplan een herziening wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit):

  • het bestemmingsplan ‘Zuidhorn West 75, gemeente Zuidhorn, uitwerking ex artikel 11 W.R.O. De Hooglanden’, vastgesteld op 26 november 1979 door de raad van de gemeente Zuidhorn.

Het betreft de locatie van ‘C.B.S De Windroos’ aan de Evertsenstraat 7 te Zuidhorn. Het voorbereidingsbesluit is genomen ter voorkoming van verdere uitbreiding van de school op deze locatie en treedt in werking op 30 april 2009. Het besluit en de bijbehorende kaart liggen vanaf 30 april 2009 ter inzage bij de Algemene Servicebalie in het gemeentehuis te Zuidhorn.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen dit besluit binnen een termijn van zes weken, met ingang van 3 mei 2007, schriftelijk bezwaar maken bij de gemeenteraad van Zuidhorn, postbus 3, 9800 AA Zuidhorn. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en moet tenminste het volgende bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • de gronden van het bezwaar.

Naar boven