stcrt-2009-6201-001.png Bekendmaking goedkeuring bestemmingsplan Piekenhoef Zuidoost, Berghem

Burgemeester en wethouders van Oss maken bekend, dat het bestemmingsplan Piekenhoef zuidoost, Berghem door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 21 april 2009 is goedgekeurd. Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad op 25 september 2008.

Aan de oostzijde van Oss, ten zuiden van de kern Berghem, wordt het plan Piekenhoef gerealiseerd. Voor het zuidoostelijke deel van deze wijk is het bestemmingsplan ‘Piekenhoef Zuidoost’ opgesteld. Er worden zo’n 350 woningen gebouwd. Dit is inclusief de ‘ruimte-voor-ruimte’-woningen in dit deel van Piekenhoef.

Het besluit van gedeputeerde staten en het bestemmingsplan met bijlagen liggen met ingang van vrijdag 1 mei 2009 tot en met 11 juni 2009 voor iedereen ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting, gevestigd in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

U kunt het plan ook downloaden van de gemeentelijke website www.oss.nl. U gaat in het menu naar Leven en wonen → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → nieuwe ontwikkelingsgebieden → Piekenhoef.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die zich tijdig met bedenkingen tegen het vastgestelde plan tot gedeputeerde staten heeft gewend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig bedenkingen tegen het vastgestelde plan bij gedeputeerde staten in te dienen.

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Op grond van het bepaalde in artikel 28, lid 7, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van gedeputeerde staten in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven